De 1 iunie mă dau mare!

1

Serios! Eu chiar mă dau mare!

Fiică-mea are aproape 13 ani și nu mai merge la ea cu baloanele, creta colorată sau păpușile Monster High!

Acum vrea acțiune, vrea necunoscut, vrea adrenalină, surprize!

Iar eu, ca o mamă bună ce sunt, m-am conformat!

Diana e mare fan Harry Potter. E un potterhead! Mă chinui cu greu să-i dezlipesc cărțile astea din mână. Dar ia să vedeți ce i-am pregătit de ziua copilului!

I-am luat bilet la spectacolul anunțat de Wise Trumpets, Harry Potter și Piatra Filozofală. Spectacolul de la Sala Palatului este parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter, după care fiică-mea este înnebunită! Muzica filmului va fi interpretată de Orchestra Simfonică București.

Fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, se va sincroniza cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri. Mamă, ecran de 20 de metri, sonorizare beton, Harry Potter!

Pun pariu că Diana va plânge, va fi în culmea fericirii și sunt sigură că nu va uita asta prea curând! De fapt, sper să nu uite vreodată!

Apoi, ce-am mai făcut, ca să mă bucur că sunt mămică și am un copil deosebit?! Pe bune, am un copil minunat, ca toți copiii dealtfel :)).

Păi, la așa sac, așa petic!

Am cumpărat bilete la concertul Kings of Leon, de pe 17 iunie! Am spus că sărbătoresc ziua copilului toată luna și am de gând să mă țin de cuvânt! Va fi primul concert rock la care voi merge împreună cu fiică-mea.

Să știi că am luat-o ușor! Am început pregătirea cu ea de mică, ca de acomodare, cu concertele lui Tudor Gheorghe, apoi cu Julio Iglesias și Andre Rieu :).

Da’ mi- am spus că acum e mare și gata cu joaca, trebuie să trecem la chestii mai serioase! Iar concertul Kings of Leon este ceva cât se poate de serios!

Bine, să nu crezi că de 1 iunie voi scăpa de tradiționala ieșire la înghețată! 

Tu ce faci de ziua copilului? Ce surprize i-ai pregătit puștiului tău?

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook, pe Instagram  și chiar pe Youtube. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

1 COMENTARIU

  1. Pai le luam pe rand, da?
    am ales sa ies cu gradinita celor doi plozi din dotare, in total 19 adulti si 18 copii cu varste intre 3 saptamani si 7 ani. Am reusit totusi sa citesc cateva pagini pe somnul lor, doar pentru ca sotul la fel de copil nu ar sari peste perioada asta a zilei fara a o fructifica. Prin urmare a dormit cu ei. Am avut cafea, net si pagini interesante de incalecat la pranz.
    Nu mai sar peste inghetata (sfatul homeopatului) Ai sfaturi aici? S-a inventat ceva natural asa pentru 3.6 ani si 5 ani? Eventual si la un pret demn de un buget normal de familie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here