Cum se vede viața de la înălțimea unor tocuri de 10 cm?

8

I-am încălțat cu grijă, fără să-i forțez. Piciorul mi-a alunecat lin, semn că și materialul din interior era din piele. O piele fină și moale. M-am ridicat în picioare și am privit de sus vârfurile ușor ascuțite. Exteriorul lăcuit îi făcea să lucească discret, oferindu-le o eleganță aparte. Tocurile înalte, subțiri, m-au făcut să înțeleg că am în picioare pantofii pe care și-i dorește orice femeie! Eram încălțată cu propria mea pereche de ”killer shoes”! Aveam în picioare o pereche de stiletto Verogia de culoare roșu bordeaux!

Am făcut cu încredere câțiva pași până în fața oglinzii mari, sprijinită de perete.

Să știi că acesta a fost momentul în care mi-am găsit pantofii visurilor! Pantofii ăia pe care îi caut de mai bine de un an! De când blogul acesta a devenit parte din viața mea, am înțeles că, pe lângă pașii mici pe care trebuie să-i fac în direcția pe care mi-am ales-o, am nevoie de niște de pantofi care să mă reprezinte.

O pereche de pantofi care să-mi reflecte personalitatea, starea de spirit, pasiunea. O pereche de pantofi pentru mine… femeia, mama, cât și pentru toate rolurile pe care mi le-am însușit! O pereche de pantofi care să mă inspire și să-mi dea încredere, de fiecare dată când îi încalț!

FIECARE DINTRE NOI MERITĂ O PERECHE DE PANTOFI care să ”țipe”: mergi înainte, ai curaj, ești frumoasă, nu renunța, stai drept!

Așa mi-am găsit eu pantofii ”signature”, printre minunații pantofi Verogia. Am vrut să arunc un ochi pe site-ul Verogia și n-am mai plecat vreo două ore. Mi-au ținut companie cele trei colege de birou care au și uitat de pauza de masă!

stiletto, verogia, bordeaux

Nu-mi plac numai pentru că mă fac mai înaltă sau pentru că-mi alungesc picioarele! Nu-mi plac numai pentru că sunt comozi sau extrem de stilați și versatili! Îmi plac pentru că mă fac să mă simt altfel!

De ce am ales pantofii Verogia?

Am foarte mult motive pentru care am ales acești pantofi stiletto cu toc de 10 cm! În primul rând, pentru că Verogia este un brand românesc. Și, după cum am mai spus-o, cred în talentul designerilor români și sunt o susținătoare a modei responsabile.

Pantofii stiletto Verogia îmbină perfect confortul cu eleganța. Au un design clasic și stilat și reușesc să completeze cu succes orice ținută. Pentru că, pur și simplu, se transformă. Și te transformă!

Un alt facor care m-a convins să spun că aceștia sunt pantofii mei, este faptul că pantofii  Verogia sunt realizați manual, din piele italienească de cea mai bună calitate.

Din secunda în care i-am scos din cutie m-au cucerit finisajele impecabile. Iar acum pot să afirm că sunt niște pantofi de lux la un preț accesibil!

Raportul calitate- preț

Știu că noi, femeile, suntem în stare să rămânem fără bani în portofel atunci când vine vorba de pantofii visurilor noastre! Dacă ar exista Zeul Pantofilor cu Toc aș fi convinsă că m-a ascultat și a făcut o pereche de pantofi stiletto după pretențiile și … buzunarul meu!

Dacă nu mă crezi pe cuvânt, te invit să faci o vizită pe site-ul verogia.ro.

Te previn! decizia va fi foarte grea! 🙂

Pentru că sunt sigură că te vei îndrăgosti de pantofii Verogia, am o surpriză pentru tine!

Un voucher de 10 % reducere pentru cumpărăturile de peste 299 lei.

Tot ce trebuie să faci este să introduci codul V4MPT, pentru comanda minima de 299 de lei (orice combinație de produse). La plasarea comenzii trebuie să inserezi codul și apoi să te bucuri de noua ta pereche de pantofi cu care vei întoarce toate privirile! (îți vând un pont… aruncă o privire și la genți 😉 ).

Sunt convinsă că rolul unei perechi de pantofi cu toc este acela de a face o femeie să fie mai încrezătoare și chiar mai curajoasă. Pentru că da, atunci când te-ai hotărât să urci pe niște tocuri de 10 cm, trebuie să deții controlul! Controlul asupra ținutei tale, asupra posturii corpului, asupra întregii tale vieți! Trebuie să știi să pășești cu încredere!

Iar pantofii mei stiletto Verogia au devenit un simbol al pasiunii care mă definește și pe care o pun în tot ceea ce fac!

Text: Nicoleta Ababei

8 COMENTARII

  1. Să știi că eu îți mulțumesc pentru recomandări! La tine am văzut și articolul cu designerii români, așa că ești o sursă de inspirație pentru mine! Pantofii ăștia arată într-un mare fel…

  2. Chiar îmi caut pantofi de calitate pentru o nuntă la care urmează să fiu nașă. Nu auzisem de Verogia până acum, după ce comentez, intru pe site. 🙂 Că după atâția pantofi vizionați, uit să mai comentez.

  3. Sunt perfect de acord cu tine, însă am o singură problemă: vezi tu, nu prea pot să fac față la 10 cm de încredere și control :)) cam 8 reușesc să țin în frâu, dacă trece peste încep să o iau razna 😀
    Sunt superbi pantofii, trebuie să recunosc, dar să-mi fie cu iertare, m-am blocat la categoria “Ghete”. Fain articol, mersi de recomandări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here