Cum se fabrică o furtună pe internet

3
Dragă cititorule, acesta nu este un articol (să-l numesc așa) despre Game of Thrones. Deși serialul cu pricina este subiectul celor mai fierbinți discuții, supoziții și teorii care au încins internetul în ultimele luni, nu despre acesta vreau să îți vorbesc!

Nu vreau să-ți spun și eu o altă teorie despre Jon Snow și mama dragonilor, cum o fi ea, blondă sau brunetă! Nici despre tronul de fier sau pe unde ar mai putea să stea fundul lui Cersei, nici despre vara- vărului- nepotului sau despre dragonii care ar face pui în sezonul 8 din GOT.

Am observat că s-a dat pauză la teorii pe acest subiect! Pentru că azi este despre furtuna anunțată în București, oameni buni! Azi este despre furtună! Furtună cu hashtag înainte!

La ora 17 am luat-o de la școală pe fiică-mea. Nici bine n- am urcat în metrou, că aud în spatele meu:

-Ha! Asta e vrăjeală, cu furtuna! S-au speriat de ce s-a întâmplat de zilele trecute în Timișoara și acum suflă ăștia și-n iaurt!

-Nu, că am eu o cunoștință care lucrează la TV. Cică nu vor să sperie populația, dar e mai nasol decât au anunțat!

Noroc că am mers doar o stație. Am coborât ”afiș” din metrou și ne-am așezat scaunele alea roșii din plastic să ne tragem sufletele. Deschid facebook-ul și constat că furtuna mi-a invadat news feed-ul.

O altă teorie care bântuie pe net este că cineva a comandat furtuna. E furtună la comandă! Cică să ne analizeze dacă suntem ușor de manipulat…

Acum, ce să spun, nu se ştie clar cine a comandat-o şi cum a făcut asta. Dar cu siguranţă aflu eu dacă mai stau puţin pe facebook!

Deocamdată se vehiculează că ar fi vinovați extratereştrii, primăriţa capitalei sau chiar cucu- bau!

Mare nebunie şi cu furtuna asta!

O tabără e de părere că vine apocalipsa, altă tabără e convinsă că politicienii ar fi responsabili de ”afacerea asta”!

Unii s- au conformat, s-au retras liniştiti spre case, au băgat o maşină de rufe şi s-au pus să facă o ciorbă. Alţii, mai panicoşi, s-au ascuns. Aproape că s-au baricadat, au închis ferestrele şi luminile și o așteaptă.
Iar o bună parte din locuitorii Bucureştiului îşi fac selfie în Piaţa Unirii ca să le facă în ciudă ălora baricadaţi.

Fie că vine sau nu… furtuna asta, un lucru mi-e clar: ne plac teoriile… da’ să ne ferească Dumnezeu să pice și netul, nu de alta dar nu mai avem cui să le spunem!

Articolul precedentTe provoc la modă… fără grabă!
Articolul următorCinci designeri români care spun povești prin creațiile lor
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here