Cum să postezi pe Instagram de pe laptop sau computer

4

Ai 5 secunde? Dacă te-ai întrebat vreodată cum poți să postezi pe Instagram de pe laptop, îți spun imediat cum să faci!

Până să-ți spun eu care sunt cei 5 pași prin care poți posta foarte simplu pe Insta, trebuie să-ți mărturisesc că acesta a devenit, în ultimul an, locul meu preferat de joacă 😊

L-am pus sub lupă, l-am studiat din scoarță în scoarță și pot să spun că este platforma pe care eu mă ”desfășor” cel mai bine, în largul meu! E spațiul în care îmi pun creativitatea ”la bătaie” și crede-mă, pe Instagram n-ai cum să nu fii creativ! Ba chiar am organizat și câteva Insta- întâlniri cu comunitatea mea (asta în vechea normalitate în care ne întâlneam și ne îmbrățișam) și încă ofer consultanță legată de subiect oricui este interesat să -și promoveze business-ul pe Instagram!

Așadar, ești o persoană mega creativă, ai o mică afacere și vrei să o promovezi? Social media este copleșitoare, așa-i? Este o adevărată provocare să te menții activ pe Facebook, dar și pe Insagram, să scrii articole pentru blogul tău de prezentare și să menții relația cu clienții tăi, în timp ce trimiți și niște comenzi!  

Ai vrea să postezi mai des pe Instagram, despre care știi prea bine că e ”the place to be”, însă te-ar ajuta mai mult dacă ai putea să faci asta de pe laptopul pe care îl ai mereu cu tine!

În plus, în laptop ai și fotografiile alea cool de la ședința foto de luna trecută pe care ai putea să le folosești pe Instagram!

Dar să nu mai lungim vorba! Instagram este locul unde trebuie să fii în 2020 dacă te interesează să crești și să-ți promovezi brandul!

Ce trebuie să faci ca să postezi pe Instagram de pe laptop sau computer?

1. Accesează Instagram de pe laptop/computer și introdu datele tale de acces în cont (sper că folosești opțiunea de logare în 2 pași, o extra- măsură de siguranță a profilului!!).

2. Acum, că te-ai logat, vei avea surpriza să intri pe Insta 😊. În colțul din dreapta- sus al motitorului sunt … 3 puncte. De aici accesează More Tools- și apoi- Developer Tools. Poți face asta și dacă apeși CTRL+ Shift+ I. Imediat urmează să afli cum poți să postezi efectiv pe Instagram de pe laptop!

3. În fereastra din dreapta care se va deschide va fi marcat, în partea de sus, Toogle Device Toolbar (un icon ca un telefon/tabletă).

4. În mod normal, în partea stângă a display-ului tău va fi interfața Instagram. De acolo poți să faci absolut orice în aplicație, exact cum procedezi de pe smartphone. Ai opțiunea de căutare, de dat like, follow & more.

5. Dacă vrei să postezi o fotografie din laptopul/computerul tău, vei apăsa pe semnul + acesta este în bara de jos de pe interfața Instagram. În cazul în care semnul + nu apare, nu intra in panică! Poți să dai un Refresh (apasă pe tasta F5 de pe tastatură) și …gata. De aici, urmezi toți pașii …încarca fotografie- continuare- editare- scrie caption- adauga locatia – share. Simplu, așa-i?

Sper că îți sunt de folos aceste informații! Dacă mai ai întrebări legate de Instagram, dă-mi follow pe Insta @mamapetoc și scrie-mi un mesaj (DM).  

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here