Cum să obții un inel cu diamant

4

Cum măsori fericirea? Fericirea este intangibilă; n-o poți pune într-un buzunar, la cămașă, pentru mai târziu!

Uite, mi-am păstrat o  bucățică de fericire pentru zile negre. Nu merge așa!

Pentru că, dacă ar fi posibil, eu aș rupe câte o bucățică din fericire și aș lăsa câte una în fiecare buzunar!

Spre exemplu, azi aș avea chef să gust din fericirea pe care am simțit-o în seara aia, într-o marți, din februarie.

A insistat să ieșim, era aniversarea noastră. Nici nu știu când au trecut trei ani! Ca întotdeauna, a pregătit  totul în cel mai mic detaliu, fără ca eu să-mi dau seama. E specialist în surprize! Cred că asta e una dintre marile calități ale iubitului meu: știe să mă surprindă în cele mai plăcute moduri!

Deși eram îmbufnată și aș fi rămas acasă, cu nasul sub plapumă, m-a ”păcălit” totuși cu un pahar de rozé. Mă cunoaște bine, zice el! Crede că un pahar de vin mă înmoaie. În realitate, el mă înmoaie, dar îl las să creadă că vinul e ”vinovat”!

Uneori, la cât sunt de capricioasă, până și eu sunt convinsă că nu-s ușor de suportat. Dar el o face. Mă suportă și pare să-i placă asta.

În plus, mă răsfață, chiar și cu riscul de a-mi deregla nivelul de ”mofturoșenie”. Ce să-i fac, așa e el! Și nici n-aș vrea să se schimbe în vreun fel.

Nu e un romantic incurabil, dar tocmai asta îmi place la el. Pentru că nici eu nu sunt. E implicat și sincer. Oricum, lui iese faza asta cu romantismul, fără să-și propună măcar.

Așa a făcut și în seara aia de marți. Ba un vin, ba o glumă. Un restaurant drăgut, o muzică plăcută și uite-așa m-a vrăjit. Din nou! Are niște glume în repertoriu, mai ceva ca la stand-up comedy!

Glumă am crezut că e și cutiuța pe care a scos-o din buzunar.

O cutiuță din aia mică, cu un inel în ea. Nu s-a așezat în genunchi, dar avea lacrimi în ochi.

Mi-am spus atunci: stai femeie liniștită, că treaba e serioasă!

Am zâmbit, că de vorbit nu prea reușeam. Pentru vorbit ai nevoie de glas, dar eu rămăsesem fără.

M-a întrebat ce întreabă tot omu’ când se hotărăște că asta e clipa.

Ce-o fi fost în gândul lui? O cer și gata!

Între noi fie vorba, cred că s-a asigurat înainte, și-a luat măsuri de precauție… a vizualizat ușa de ieșire din restaurant și a înlăturat toate tacâmurile și farfuriile din fața mea :).

Nu i-am răspuns imediat. Îi răspunsesem la întrebarea asta, nespusă până acum, de milioane de ori! 

Cred că l-am cam fiert cu tăcerea mea, și asta ca să-i reamintesc că sunt o femeie strașnică!

Mi-a prezentat inelul, care mi-a intrat fix pe deget. Și-a găsit perechea!

În fine, după ce i-am dat ”da-ul” oficial, mi-a povestit prin câte peripeții a trecut în căutarea inelului perfect.

Dar a scăpat de griji atunci când i-a întâlnit pe oamenii minunați de la Diamag. I-a lăudat că sunt adevărați profesioniști, pasionați de ceea ce fac.

Te cred și eu, cine n-ar fi pasionat dacă ar făuri iubire? Pentru că cei de la Diamag, asta fac! Creează iubire și o pun în inele de logodnă. Asta au pus și în inelul meu, muuultă iubire, special pentru o mofturoasă!

Iar dacă ai să crezi că ți-am povestit toate astea, doar ca să mă dau mare că de- acum am un diamant veritabil pe deget… și asta e adevărat! 🙂

Una peste alta, să știi că treaba asta cu fericirea e chiar mișto! Fericirea e direct proporțională cu recunoștința pentru tot ce ai mai frumos în viață.

În cazul în care ești în căutarea unui inel de logodnă unic, îți las un link către site-ul Diamag. Eu nu-i cunosc pe aceşti oameni, nici ei pe mine. Însă vreau să ştie că le mulțumesc şi că pe degetul meu inelar am cel mai frumos inel de logodnă!

Dacă îți plac articolele mele, te invit să mă urmărești pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa vei fi la curent cu toate noutățile!

Articolul precedentCând viața nu e roz
Articolul următorSă-ți spun o poveste scrisă pe … piele
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Mare lucru că au reușit să-ți găsească măsura… Țin minte că pentru verigheta mea am avut un prieten care a venit să-mi măsoare degetul, cu niște forme de la cea mai mică la cea mai mare… 🙂 Bine, e ceva vreme de atunci… Acum lucrurile sunt specializate…. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here