Cosmobeauty 2017. Do you speak beauty?

0

Do you speak Beauty? Cosmobeauty?

Atunci ești  invitata noastră specială la cel mai important eveniment de beauty al primăverii, expozitia COSMOBEAUTY, care se desfășoară anul acesta, în perioada 24-25-26 martie la Crystal Palace Ballrooms din București.

Vizitatorii COSMOBEAUTY 2017 vor avea ocazia să descopere la această ediție cea mai diversificată ofertă de pe piața romanească de produse profesionale de înfrumusețare, firme renumite din domeniu, dar și new entry-  în total, peste 100 de firme de profil, din România și din străinatate.

Trenduri 2017, produse și echipamente noi, tratamente de înfrumusețare gratuite la standuri, produse în oferte speciale, specialiști gata să îți ofere sfaturi up-to-date, concurenți veniți din întreaga țară, agitație, oameni frumoși, concursuri și, cum este de așteptat, multă-multă pasiune pentru tot ceea ce presupune frumusețea!

Ce găsești la Cosmobeauty 2017?

Produse de cosmetică facială și corporală, de coafură, de makeup, aparatură de remodelare și rejuvenare corporală, produse de manichiură-pedichiură și multe altele :), oferte de școlarizare pentru debutanți sau de specializare pentru cei care își doresc să performeze în domeniul lor.

Nu vor lipsi show-urile pe cele  5 scene, demonstrațiile de machiaj și coafură, seminariile de micropigmentare, nailtechnics, frizerie (o premieră la ediția din acest an este Convenția Frizerilor din Romania), machiaj, coafură, concursuri (Tunsoare și culoare, coafura- pentru profesioniști și amatori. Editia a 2-a a NailPro Competition și întalnirile cu trendsetterii de pe scena de beauty).

Cosmobeauty 2017 în cifre:

  • 5 pavilioane expoziționale
  • 5 scene
  • Peste 100 de firme expozante
  • Aprox 000 mp de standuri expoziționale
  • Zeci de demonstrații beauty, workshop-uri și sesiuni masterclass pentru specialiști
  • Personalități invitate: formatori și traineri- români și străini

Dacă ești “dependentă de beauty”, dă like paginii de Facebook Cosmobeauty Exhibition ca să fii la curent cu noutățile evenimentului. Scrie-ne pe office@portacom.ro sau sună-ne la 0735 195 975, 0724 509 345, 0726 102 939!

În cadrul COSMOBEAUTY 2017  va avea lor PMU Conference- ”Tehnici avansate de micropigmentare” susținuă de Judith Ardelean și Moshe Alul.

Pe parcursul a două zile se vor împleti armonios cunoștințele celor doi care vor aduce, în premieră, cele mai importante tehnici de micropigmentare:
– buze armonioase
și frumos conturate
– tehnici de micropigmentare
în vederea realizării de sprâncene perfecte și realiste
– tehnici de realizare a unui eye shadow perfect,
– noi trenduri, tehnic
ă de micropigmentare sprâncene “ombre”

Veți afla tot ce este necesar, despre cele mai uzuale tehnici de micropigmentare și veți avea ocazia să acumulați cunoștințe despre aceste tehnici.
Startul s-a dat deja, locurile sunt limitate!

Rezervăți locul din timp pentru a participa la această conferință alături de cei mai buni specialiști în domeniu!

Prețul biletului pentru cele două zile de training este de 180 de euro. Grăbește-te, locurile se ocupă repede!
www.portacom.ro
www.npm-romania.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here