Centrul Fericirii pentru o talie de viespe. Despre prima mea experiență într-un centru de wellbeing

0

”Indiferent de etapa în care ești acum, în viață există întotdeauna loc pentru mai bine!”

Nu știu ce înțelept a spus asta, însă cuvintele lui mi-au venit în minte, în momentul în care am hotărât că merită să spun DA unui program la Centrul Fericirii! M-am documentat câteva zile, am întrebat în stânga și-n dreapta, am cerut păreri prietenelor familiarizate cu tot ce înseamnă masajul corporal, wellbeing, spa și te mai miri ce alte terapii despre care, între noi fie vorba, nici nu mai auzisem vreodată!

Poate că unul dintre motivele pentru care mi-am pus vara asta viața sub lupă, este începerea unei noi etape în viața noastră de familie: Diana mea începe liceul. Dinamica vieții noastre se schimbă, timpul zboară, proiectele și oportunitățile bat la ușă sau se lasă prea mult ”curtate”, responsabilitățile par să înmulțească iar … ceasul meu biologic ticăie! Hai, nu-mi spune că nu ești de acord cu scenariul ăsta că nu te cred!

Nu e nicio noutate că munca de birou și orele pe care le petrecem în fața laptopului își lasă amprenta asupra noastră! Asta e modul meu de viață, dar și a majorității femeilor pe care eu le cunosc! Sunt conștientă că durerile de spate, aspectul obosit al pielii , celulita, sunt numai câteva dintre problemele care ne sunt familiare tuturor, mai ales dacă cei 40 de ani sunt după colț!

Înțeleg că noi, femeile, mai ales cele care suntem și mame, avem o tendință spre autosacrificiu! Da, aș face oricând, orice pentru copilul meu!

Cu toate astea,nu-mi refuz o lenjerie de calitate sau un parfum, nu trăiec cu vina că, din banii cheltuiți pentru mine aș fi putut să-i cumpăr ceva fiicei mele! Deocamdată, mulțumesc Celui de Sus, avem tot ce ne trebuie și nu simt că aș fi o mamă mai puțin bună dacă fac lucruri și cheltuiesc bani pentru plăcerea sau bucuria mea.

Long story short despre motivele pentru care eu cred că a venit (în mod oficial, să spun așa) acel moment în viața mea, în care încep capitolul SELF- LOVE, așa cum scrie la carte!

Spune-i iubire de sine, dacă vrei!

Am spus ”cum scrie la carte” pentru că n-aș vrea să se înțeleagă că, până acum, nu mi-am făcut niciodată o manichiură la salon sau nu mi-am aranjat părul la un hair- stylist :).

Mă refer la a privi mai mult în mine, la nevoile trupului și ale sufletului meu!

Când spun SELF- LOVE mă gândesc la bucuriile mărunte pe care voi căuta să mi le ofer mai des, la acceptare, la descoperirea unor noi pasiuni, la a dormi mai mult, a mânca mai bine, a primi în preajma mea oameni care mă încarcă pozitiv, mă gândesc să elimin reziduurile, balastul, relațiile toxice, hainele adunate în exces. Și ar mai fi încă mult mai mult, dar aș vrea să vă povestesc totuși ceva plăcut, și anume despre programul pe care îl urmez la Centrul Fericirii!

centrul fericirii

Unul dintre lucrurile care m-a convins că Centrul Fericirii este pentru mine, e promisiunea pe care am primit-o:  că mă voi reumple de vitalitate, mă voi simți mai echilibrată, mai încrezătoare și că, de fiecare dată când voi vizita Centrul, voi pleca transformată!

Pentru că azi am avut prima ”porție” de răsfăț la Centrul Fericirii, haideți să vă spun cum a fost!

Din pachetul pe care l-am ales, fac parte câteva ședințe de masaj, mai speciale! Coapsele mele și zona abdomenului meu au decis că au nevoie de mai multă atenție! Așa că am început un tratament endermologic cu Dermocell, o terapie cu un puternic efect anticelulitic care constă într-un masaj masaj transdermic mecanizat, cu vacuum.

Aparatul Dermocell și această tehnică de masaj au apărut acum 20 de ani, în Franta, iar specialiștii spun că acesta rămane unul dintre cele mai eficiente proceduri în tratarea celulitei și remodelarii corporale din lume.

Ei, ce spuneți despre asta? După prima ședință să știți că am sunat-o până și pe mama, să mă laud cu ultima ”noutate”.

Mama e persoana aia neobosită care se bucură la orice mică realizare pe care o am și pentru orice mărunțiș despre care îi povestesc că mă face fericită! Așa că, despre masajul Dermocell pe care l-am făcut la Centrul Fericirii, n- aveam cum să nu-i povestesc mamei!

Vă spun un mic secret: de câte ori vorbesc cu mama la telefon, îmi spune să am grijă de mine, să fiu liniștită (aici se referă la implicarea mea emoțională mai mult decât e cazul, în lucruri care nu-mi aduc bucurie, care mă consumă și la care ar trebui să renunț, pentru liniștea mea sufletească). Tot mama îmi spune mereu să mă ”fac”… frumoasă. Iar azi i-am spus că am început să iau măsuri pentru a fi frumoasă și la bătrânețe :).

După minunatul masaj Dermocell am stat 40 de minute într-un tunel de detoxifiere.

Cele mai plăcute, relaxante și scurte 40 de minute din 2019!

Inițial am crezut că le voi simți ca pe o eternitate însă, muzica de fundal și câteva exerciții de respirație m-au făcut să am cea mai plăcută meditație de 40 de minute din viața mea!

Despre masajul cu bambus care a urmat, chiar nu vreau să vă dezvălui prea multe acum! Experiența a fost la superlativ și vreau să scriu un articol documentat despre acest tip de masaj, despre care am impresia că cineva l-a ”inventat” fix pentru mine!

Vizitele mele la Centrul Fericirii vor continua și, dacă ești curioasă să afli mai multe despre procedurile pe care le urmez, te invit să-mi lași un comentariu! Și chiar m-ar interesa să aflu cum ai descrie tu conceptul de self- love, în etapa în care ești acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here