Cei mai fericiți 5 km, cu pudră colorată în… șosete

0

În dimineața maratonului, singura mea grijă a fost să mă uit pe geam și să mă asigur că e soare. Era soare, semn că rugămintea mea a ajuns unde trebuie.

Trebuie să-i mulțumesc neapărat lui Busu de la meteo! Am avut vreme bună sâmbătă, la The Color Run. Vă spuneam aici că am participat la maratonul colorat alături de puștoaica mea, care m-a convins să mergem. Deşi eram destul îngrijorată din cauza vremii.

Pe la 14.30 am început să ne pregătim. Și eu, dar mai ales Diana. Ne-am echipat corespunzător, ne-am prins numerele de concurs pe tricoul primit în kit-ul de alergător, pentru că la The Color Run trebuie să te înscrii, nu vii așa, că ai chef!

Plătești, te înscrii și primești, în funcțe de bugetul alocat, adică, în funcție de suma pe care ești dispus să o achiți… primești kit-ul de alergător.

Așadar, echipate ca la carte, ne-am prezentat la ora stabilită în fața Bibliotecii Naționale. Urma să alergăm pe un traseu de 5 kilometri și să fim “bombardate” cu o pudră colorată. Acolo, puhoi de oameni. Era o mare de oameni ce păreau fericiți, cu copii mai mari sau chiar mai mici, în cărucioare.

Adevăratul motiv pentru care scriu acum aceste rânduri, NU este să vă povestesc cum a fost la The Color Run București.

Ce vreau să spun este următorul lucru:

Acesta este un set de reguli pentru alerătorul amator la The Color Run. 

Evident, după ce a ajuns acasă, cu chiu cu vai, colorat din cap până-n picioare!!

Regula numărul 1

Dacă vrei să mergi către casă cu mașina vreunui prieten, nu-ți recomand asta. Riști să-ți aducă aminte în următorii câțiva ani că i-ai colorat tapițeria mașinii.

Recomandare: mersul pe jos către casă este ideal!

În cazul în care vei lua metroul, fii dispus să să se uite toată lumea la tine. Luuuuuung…

Regula numărul 2

Dacă ai avut ochelari la ochi în timpul cursei, lasă-i acolo. La ochi!

De fapt, știi ceva, poți să-i dai jos, oricum vei arăta ca și cum vei avea (încă) ochelarii.

Regula numărul 3

După ce ajungi acasă, roagă pe cineva să-ți dea o pungă în care să-ți pui hainele. Dacă ești bărbat, să te ferească bunul Dumnezeu să te duci până la frigider să-ți iei o bere! O faci pe barba ta! Eu una, nu-ți recomand să te plimbi prea mult prin casă plin de praf colorat.

Așadar, direct la baie!

Regula numărul 4

Mergi pe vârfuri, delicat, până la baie. Și anunță-i pe cei din casă că vei sta acolo mult. Foarte mult. Crede-mă!

Regula numărul 5

Atunci când te descalți, fii cu băgare de seamă! Nu te speria dacă vei observa între degetele de la picioare o culoare maro închis. Stai liniștit! E semn că ți-au ajuns toate culorile în șosete, nu înseamnă că nu te-ai spălat pe picioare în ultimele de 2 luni!

Regula numărul 6

După ce te dezbraci, cu grijă, cu MARE grijă, pune-ți hainele în pungă. În punga pe care ai primit-o atunci când ai intrat în casă! Așa vei transporta în siguranță hainele colorate către mașina de spălat.

Acesta este și  momentul în care îți dai seama că nu trebuia să porți lenjerie intimă scumpă 🙂

Regula numărul 7

Adimiră-te în oglindă! Nu-i așa că-ți stă părul superb? Pudra aia colorată acționează mai ceva ca un șampon uscat și fixativ totodată.

Acum este momentul să-ți faci un selfie! Așa volum n-ai să mai prinzi curând!

Regula numărul 8

Fă un duș! Ba nu, știi ceva? Mai bine fă două dușuri!

Regula numărul 9

Nu te speria dacă, timp de 5 minute, apa va fi tot colorată. Răbdare. Îți recomand să folosești o perie de baie, din aia cu perii moi. Și o cantitate generoasă de gel de duș sau de săpun. Sau mai bine… amândouă.

Regula numărul 10 este numai pentru persoanele care au părul lung!

După ce ți-ai spălat părul de câteva ori, folosește jumătate de tub de balsam de păr. În loc de balsam de păr poți folosi două palme pline de mască de păr. Și las-o să acționeze vreo 10 minute, să fii sigur/ă că a doua zi te vor recunoaște prietenii, copiii sau cățelul!

Dacă și tu ai fost la The Color Run, ce reguli ai mai adăuga acestei liste? Spune-mi, cum a fost drumul către casă, așa colorat?

Iar dacă nu ai participat la The Color Run, ți-ai dori să o faci? Dacă te hotărăști, nu uita de listă! 🙂

Aici poți să vezi primul nor de pudră colorată.

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram. Așa veți fi la curent cu toate noutățile! Și cu toate nebuniile!

#TheColorRunRO #DreaminColor #Happiest5k #colorrun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here