Ce descoperiri care îmi aduc bucurie am făcut în primăvara asta?

4

Ieri seară, în timp ce mă cremuiam și îmi făceam ordine în gânduri am realizat că, în ultima lună am început să fac câteva lucruri noi, care îmi aduc bucurie. Am făcut mici descoperiri, neînsemnate poate pentru ceilalți, însă cu mare însemnătate pentru mine.

În primul rând, îmi fac bine sufletește, de aceea m-am gândit să ți le împărtășesc. Cine știe, poate te inspiră și pe tine?!

 1. Am început să ascult soundtrack-ul serialului Westworld. Îmi place enorm, mai ales că piesele sunt cover-uri după melodii cunoscute: Heart Shaped Box (Nirvana), Black Hole Sun (Soundgarden), House of the Rising Sun (Animals), Paint it black (Rolling Stones). Ascult melodiile astea când îmi beau liniștită cafeaua, privesc cerul în bătaia vântului de primăvară și mă bucur de moment.
 2. Port sacou, jeansi și converși. Îmi place combinația asta. Mi se pare simplă, cool și mă reprezintă 100 %. Mă simt bine îmbrăcată așa!
 3. Mănânc aproape zilnic, la birou, avocado cu roșii și cu pâine wasa. Are un gust demențial!
 4. Am descoperit la Diana, fiica mea, două cărți minunate: ”Gașca Pofticioșilor” și ”Flori pentru Algernon”. Le recomand adolescenților, dar și vouă!
 5. Îmi cumpăr flori și chiar mi-am amenajat pervazul de la sufragerie cu câteva suculente (plăntuțe din alea mici, ca niște cactuși). Îmi place să le țin în ceșcuțe de cafea și să le privesc dimineața. Acesta este o parte din colțișorul meu voios și minimalist 🙂suculente, design, flori, pervaz, flori p epervaz, decor, eucalipt, plante in cesti
 6. Îmi fac unghiile în nuanțe deschise. Îmi dau senzația de curățenie.
 7. Când nu ajung la aerobic, fac pilates acasă, după un video de pe youtube… full body pilates workout.
 8. Am început să ies tot mai des cu prietena mea, fata cu ie. Îmi place să fiu în compania ei. E o persoană pozitivă și poartă ie în fiecare zi. O recunosc imediat dintr-o mie! 🙂
 9. Iau prânzul singură la J’ai  Bistrot. Iubesc să fac asta și e un timp de calitate, petrecut cu mine. Pe lângă mâncare, mai e și altceva…am timp să-mi analizez deciziile, îmi fac planuri, visez. Și notez totul într-o agendă… secretă 🙂
 10. Uleiul de geraniu. Cică face bine… crește încrederea în sine, luminează tenul etc. Îmi place cum miroase și îl folosesc în combinație cu uleiul de migdale pentru masaj facial.
 11. Vinerea, după serviciu, până termină Diana orele, iau Bucureștiul la pas. Plimbarea asta, de un singură, mă energizează și simt că mă eliberez de orice stres.
 12. E tare frumos la Muzeul Aman, din spate de la Ateneu! Și la Zambaccian! Artă, liniște, o lume departe de agitație. Recomand!flori, eleganta, femeie in pat, fotografie cu femeie
 13. Îmi place să aranjez lucrurile pe care le am la îndemână și să le fotografiez…. cu telefonul. Am descoperit recent pasiunea mea pentru flatlay și sunt din ce în ce mai interesată de subiect. Sper că-ți plac și ție fotografiile mele, fiindcă intenționez să le folosesc în articolele de pe blog de acum înainte. De acum pot să scriu …foto credit mamapetoc, fotografii realizate în exclusivitate cu telefonul :).

Pe tine, ce te bucură primăvara asta? Ce obiceiuri noi ți-ai făcut, ce lucruri mărunte îți aduc mulțumire? Te rog să mi le împărtășești și mie :).

Eu te aștept pe pagina de Facebook mamapetoc.ro, pe Instagram @mamapetoc și pe Pinterest.

4 COMENTARII

  • Buna, Ina! Nu, folosesc 2-3 picaturi de ulei de geraniu, in cantiteatea de ulei de migdale pe care o aplic pe fata. Aici apreciez eu din ochi :). Uleiul de geraniu are are un miros foarte puternic (de muşcată). Te pup si sper sa iti fie de folos informatia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here