Campania care aduce zâmbete- Catch a Smile Day 2017

0
Sunt prea puțini oameni care zâmbesc! Catch a Smile Day este un concept al asociației Beard Brothers, născut în anul 2014, care a pornit de la ideea că sunt prea puțini oameni care zâmbesc pe stradă!

Cum ar fi dacă noi am avea puterea să-i facem să zâmbească? Cum ar fi să aducem un zâmbet pe fața unei persoane pe care nici măcar nu o cunoaștem? 

Sunt prea mulți oameni încrâncenați și prea puțini oameni mai știu să zâmbească!

Așa că asociația Beard Brothers, noii mei prieteni, au decis că ar trebui să dedicăm o zi pe an pentru zâmbete și  dăruire de zâmbete. Astfel, începand cu 7 august 2014, o mână de oameni pozitivi și deschiși au început să îi provoace  pe cei din jur să fie mai veseli, mai zâmbitori și să se bucurie de lucrurile simple din viața lor.

Nu este necesar să mutăm munții din loc ca să facem oamenii să zâmbească! Un simplu  gest de bunătate și generozitate reușește să aducă zâmbete și bucurie pură.

Râsul a fost considerat pentru mult timp unul dintre cele mai bune medicamente fiindcă are puterea de a schimba lucrurile. Râsul are puterea să transforme o zi dificilă, într-una mai ușor de suportat, ajută oamenii să se simtă mai bine cu ei înșiși dar, mai presus de orice, râsul aduce oamenii împreună!

Cred că acesta este unul dintre principalele motive pentru care m-am alăturat și eu acestei campanii! Voi încerca să răspândesc și eu  fericire și zâmbete, toată luna august!

Campania Catch a Smile Day se va desfășura în cel mai simplu mod cu putință!

Nici un zâmbet nu va rămâne nedetectat!  În fiecare an, începând cu data de 7 august, începem o adevărată ”epidemie” de zâmbete și așa obținem o lume ”infectată” frumos!

Catch a Smile Day va avea loc în peste 40 de orașe din Romania, fiind binecunoscută și peste granițe, în 12 țări, în Cambodgia, în Chile sau SUA.

Încurajăm oamenii să vadă latura amuzantă a vieții lor!

Ce primești în schimbul unui zâmbet?

Pentru fiecare zâmbet poți să primești:

  • complimente drăguțe
  •  baloane
  •  mesaje amuzante
  •  prăjituri
  •  acadele
  •  flori colorate
  • orice scânteie de bucurie

Atunci când oamenii râd, implicit fac și alți oameni fericiți! O față zâmbitoare evocă fericire și deschide ușa unui zâmbet perpetuu!

Catch a Smile Day este o campanie  pe cât de simplă, pe atât de necesară, ești de acord cu mine?

În fiecare an, încurajăm oamenii indiferent de jobul lor, de naționalitate sau de sex, să fie mai buni, mai altruiști și să-și hrănească bucuria…cu zâmbetele celor din jur.

Haideți să împarțim zâmbete prin gesturi simple și lucruri mărunte!

Fericirea nu este un scop, ci un produs  al unei vieți bine alimentate cu lucruri mărunte și pozitive. Așadar, nici un gest nu este prea mic, dacă este făcut din suflet!

Vom face diferența printr-o epidemie de zâmbete, care vor călători în jurul pământului!

Cum va fi Catch a Smile Day 2017?

target catch a smile day 2017, 40 de orase, orase, acadele, baloane, flori, prajituri

Eu n-am stat pe gânduri să mă alătur campaniei! Am acceptat cu zâmbetul pe buze și am de gând să dau bucuria mea mai departe!

Îți las aici pagina de facebook Catch a Smile Day să afli care sunt locațiile evenimentului și să te bucuri de toate surprizele!

Iar dacă ești din București, ești așteptat chiar azi în parcul Lumea Copiilor, între orele 17- 21, să te bucuri de prima zi a campaniei și să oferi un zâmbet!

Zâmbește, oferă un zâmbet cu un gest mărunt…

nu te costă nimic!

Ce spui, te alături campaniei Catch a Smile Day? Și tu crezi că sunt prea puțini oameni care mai știu să zâmbească?

#augustcuzambet


Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook, pe Instagram și chiar pe Youtube. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here