8 martie cu The Twisters- concert de jazz la feminin

0

Ziua de 8 Martie este specială pentru fiecare dintre noi iar un concert de jazz susținut de niște tinere talentate, este cu siguranță cadoul perfect.

Eu voi fi Journey Pub, unde te invit și pe tine să ascultăm muzică numai bună pentru o seară de neuitat!

~ The Twisters: concert de jazz la feminin ~
8 martie 2016, orele 20.00

la Journey Pub ( str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

 

The Twisters înseamnă vocile tinerelor Nicoleta Gavriliță, Marina Arsene, Izabela Simion, Ana Dubyk, Roxana Ardelean.

Studente la Secţia de jazz a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, componentele cvintetului vocal au pornit la drum dintr-o joacă plină de fantezie şi entuziasm, urmărind drept principale obiective ale dobîndirii măiestriei interpretative acurateţea armoniei şi stimularea, perfecţionarea creativităţii improvizatorice. Investind dăruire, pasiune şi certe eforturi de autodepăşire, cele cinci fete alcătuiesc o trupă care se străduieşte să bucure publicul de fiecare dată.

Link de ascultat: //www.youtube.com/watch?v=fwOfm_5PBlc
“Privind stilurile abordate, sunt vizate atmosfera primelor decenii ale secolului XX, apoi jazz-ul anilor ’50, song-uri ale anilor ’90. Pulsaţia swing-ului, nostalgia blues-ului, vitalitatea pieselor de boogie woogie şi farmecul bossanovelor se regăsesc în diversitatea repertorială promovată de grup.” – Florian Lungu

The Twisters au susținut concerte în locuri speciale din București, locuri dedicate iubirii pentru jazz. Au câștigat premiul pentru “Cel mai promițător tânăr muzician la Festivalul Internațional de Jazz- Johnny Răducanu”. Cea mai recentă colaborare a grupului este spectacolul “Jazzy Tarot”, un musical scris de pianistul de jazz Mircea Tiberian.

În seara de 8 martie, tinerele vor susține un recital de piese care declină puterea vocii feminine în cele mai sensibile piese de jazz. Concertul va începe la 20.30.

Participarea la concert în această seară specială se face pe bază de rezervare telefonică, în limita locurilor disponibile în sala Up Above de la Journey Pub. Intrarea la concert este liberă.
Rezervari la Journey Pub: 0752 285 286

Print

Parteneri media: Filme-carti.ro, RomaniaPozitiva, Orasul Meu, Bookblog, Joody Florescu, RoEvents.ro, Ed4Lead, Chestii Urbane, Gratuitor.ro, Mamapetoc.ro, Literatura pe tocuri.ro

Articolul precedentŞi eu vreau să cresc o femeie puternică!
Articolul următorO singură valiză, nu mai mult!
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte, de la cum îmi cresc copilul și până la hainele pe care le port. Profund, nu-i așa? Poti afla mai multe despre mine aici.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here